Leňošky - efektívne, praktické a moderné

Leňoška je pohodlná pohovka, na ktorej si môžete oddýchnuť po dlhom pracovnom dni. Zaručí Vám komfort a pohodlné podopretie hlavy. Niektoré modely sú vybavené chrómovými nožičkami, iné majú pevné drevené nožičky. Milovníci anglického štýlu si môžu vybrať model Bella s vankúšikom a zaujímavými tvarovanými čelami.

Leňošky sa vyrábajú z rôznych materiálov, látok, kože, ekokože. Vo svojej štruktúre obsahujú penovú výstelku, ktorá poskytuje vynikajúce podmienky pre relaxáciu.

Leňoška Inez

 Leňoška Ines (Nakupujte TU)

 

Leňoška Doro

Leňoška Doro (Nakupujte TU)

Čo je to leňoška?

Leňošky sa používajú na vybavenie moderných spálni, obývacích izieb, kancelárií a domácich knižníc. Dizajnový nábytok z masívneho dreva má pohodlnú štruktúru. Niektoré modely sú vybavené mäkkými opierkami hlavy, krásne tvarovanými asymetrickými operadlami, transformačnými mechanizmami.Takýto čalúnený nábytok možno klasifikovať ako luxusné kúsky.

V preklade z francúzštiny je chaise longue dlhé kreslo a v modernej verzii pohodlné kreslo s predĺženým sedákom a jemne skloneným operadlom. Je to miesto, kde sa môžete schúliť pri knihe, posedieť pri notebooku, vypiť kávu alebo pokecať s hosťami. Leňoška je zárukou dokonalého dotvorenia obývacej izby alebo krásneho a funkčného akcentu v interiéri.

 

Leňoška miami new

                                                                                        Leňoška Miami New (Nakupujte TU)

 

Z čoho sa vyrábajú leňošky?

Moderné ležadlá sa vyrábajú na drevenom alebo kovovom ráme, niekedy sa používa rúrkový rám. Kompletné s mäkkým čalúnením, pružným prútím z prírodného alebo plastového materiálu, tvarovaným do ergonomických tvarov s plastovými alebo drevenými panelmi. Mnohé modely leňošiek majú nastaviteľné opierky hlavy, nôh, lakťov a sú vybavené pohyblivými kolieskami, ktoré uľahčujú ich presúvanie z miesta na miesto. Bez ohľadu na konkrétny model, ide o nábytok, ktorý je odolný, kvalitný, pohodlný a vždy si nájde svojich zákazníkov. 

Konštrukcie leňošiek majú pomerne vysoké operadlá, ako aj pohodlné sedadlá a vankúše s výplňou. Súčasné trendy dokazujú, že estetika ustupuje elegantnému štýlu. Mnohé modely majú kyprú, luxusnú siluetu a sú čalúnené drahými látkami v neutrálnych, tmavomodrých a svetloružových farbách. Pre výrazný vzhľad si môžete vybrať leňošku s látkou, ktorá kontrastuje s pohovkou. Je zaujímavé miešať rôzne farby a textúry v miestnosti. Pri výbere je potrebné zvážiť, či budú všetky časti kompozície navzájom ladiť.

 

leňoška Evo

Otočná leňoška Evo (Nakupujte TU)

 

Leňoška polohovateľná Gatio

Leňoška polohovateľná Gatio 360 (Nakupujte TU)

Širšiu ponuku dostupných leňošiek nájdete TU.