Čo je to sklápacia posteľ? Aké má výhody?

Čo je to sklápacia (vyklápacia) posteľ?

Na prvý pohľad ide o veľmi praktický kus nábytku. Sklápacie postele obľubujú predovšetkým majitelia málo priestranných bytov či garsóniek, najmä keď dostupný priestor neumožňuje oddeliť spálňu od obývačky.

Cez deň je to posteľ, ktorá sa jednoducho zloží a vznikne z nej skriňa, ktorá nám nezaberie veľa priestoru. Pred spaním si túto skriňu jednoducho vieme rozložiť a tým získame komfortné miesto na spánok.

Sklápacie postele sa delia na vertikálne a horizontálne. Na trhu nájdete viacero rozmerov, ale prevažne sa vyrábajú so spacou plochou v rozmere 90x200, 120x200 a 140x200 cm.

 

2359-1Horizontálna sklápacia posteľ (Nakupujte TU)

 

 

Ako funguje sklápacia posteľ?

Tieto postele sú vybavené moderným mechanizmom, ktorý dokáže bezpečne a rýchlo rozložiť nábytok. Nevyžaduje sa žiadna extra sila.

Ak dlho váhate nad kúpou vyklápacej postele práve kvôli bezpečnosti, ubezpečujeme vás, že tieto postele sú vybavené mechanizmom, ktorý zabraňuje samovoľnému otvoreniu. O bezpečnosť vašich deti sa skutočne báť nemusíte.

 

 1165-7_sklapacia-postel-s-nadstavbou-rogerSklápacia posteľ s nadstavbou Roger (Nakupujte TU)

 

 

Aké majú výhody a nevýhody sklápacie postele?

Nie každý má v domácnosti veľké miestnosti a preto sa tieto postele vyrábajú najmä pre zákazníkov, ktorí potrebujú ušetriť každý centimeter v izbe. Zároveň manipuláciu s takouto posteľou zvládne skoro každý.

Sklápacia posteľ sa Vám vždy bude hodiť, ak máte spojenú spálňu s obývačkou a čakáte návštevu, jednoduchým zloženým bude vaša izba vyzerať priestranne a upratane.

Naopak, medzi nevýhody patrí to, že tieto postele nemusia ponúknuť taký komfort ako klasická posteľ.  Pri dlhodobom užívaní nás môže omrzieť každodenné rozkladanie.

 

gal60d9c46220e93polkotapczan-pion-z-szafami-nowe-nogi

 Vertikálna sklápacia posteľ Biela (Nakupujte TU)

 

 

Do akej izby je vhodná sklápacia posteľ?

Ako sme niekoľkokrát vyššie spomenuli, sklápacia posteľ je vhodná najmä do malých izieb, no nemusí to tak automaticky byť. Svoje miesto si nájde aj v detských izbách. Po zložení postele deti získajú viac miesta napríklad na hranie sa. V študentských izbách si nájde uplatnenie práve vďaka svojej jedinečnosti. Navyše v našej ponuke nájdete aj sklápaciu posteľ so stolíkom a preto bude skvelou voľbou pre každého študenta. Sklápacia posteľ sa taktiež bude skvelo hodiť do hosťovskej izby. Ak budete mať návštevu, jednoducho ju rozložíte a ak návšteva odíde, viete si tam vystaviť rôzne dekorácie.

 

1096-3_vyklapacia-postel-index-19

Vyklápacia posteľ Index 19 (Nakupujte TU)

 

 

 

Vertikálna sklápacia posteľ so stolíkom 2

Vertikálna sklápacia posteľ so stolíkom (Nakupujte TU)

 

Ak premýšľate nad kúpou, tieto postele sú ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí sa pri zariaďovaní interiéru zameriavajú na funkčnosť a moderné riešenia. V prípade akýchkoľvek otázok Vám radi poradíme.